Kategorije
Sledi nam

 

Modna zapestnica kristal

-16% Modna zapestnica kristal
Ogledov: 3366 Šifra izdelka: B0033A
Razpoložljivost: Na zalogi
18,90€ 15,90€ Brez DDV: 15,90€

Možnosti


Barva:

Količina: V košarico

Brezplačna dostava

Izkoristi ugodnost brezplačne dostave ob nakupu nad 50€ !

Brezplačna darilna embalaža

Čudovita žametna škatlica. Za vsak kos nakita svoja!

100% varen nakup!

V 90. dneh od nakupa lahko izdelek vrneš in povrnemo ti kupnino!

OSNOVNO O VZDRŽEVANJU NAKITA

 

Skoraj ves nakit v naši ponudbi je rodiniran. To pomeni, da je srebro prevlečeno s tankim slojem rodija, ki ga ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki, zaradi katerih srebro oksidira oziroma potemni.

 

Prelepa.si ponuja srebrn nakit namenjen doživljenjski uporabi, vendar je za dosego tega cilja skupaj s pravilno uporabo potrebno upoštevati nekaj naslednjih napotkov.

 


 

Nošenje nakita

 

Nakit nosi na milijone ljudi vsak dan, vendar jih le peščica upošteva napotke, s katerimi občutno podaljšajo življenjsko dobo in oplemenitijo izgled svojega nakita. Ponujamo vam nekaj osnovnih smernic, katere upoštvajte ob nošenju:

 

Odstranite nakit med delovnimi opravili - pri ročnem delu odstranite nakit, da preprečite morebitne fizične poškodbe oziroma izpostavljenost kemikalijam ali čistilnim sredstvom (dela v kuhinji, vrtnarjenje, čiščenje, ...).

 

Nakit vedno nadenite po nanosu ličil - razna kozmetika, laki za lase, parfumi in losjoni lahko vsebujejo kemikalije, ki pogosto poškodujejo nakit. Če nakit nadenete po nanosu omenjenih sredstev, občutno zmanjšate izpostavljenost nakita in posledične poškodbe.

 

Nakita ne nosite v bazenih oz zdraviliščih - klorirana voda lahko vpliva na primesi v srebru, kar kot posledico lahko povzroči spremembo barve in celo strukturne poškodbe. Pred vstopom v zdravilišča zato nakit raje odstranite.

 

Kontaktni športi + nakit = slaba odločitev - nenadni sunki in dotiki pri kontaktnih športih lahko poškodujejo vaš nakit, da poškodb udeležnih oseb niti ne omenjamo. Pred vsakim športnim udejstvovanjem nakit odstranite!

 


 

Čiščenje nakita

 

Redno nošenje nakita zahteva določen vložek truda, da le-ta dnevno ohranja lep in brezhiben izgled. Preberite nekaj splošnih smernic, katere vam bodo olajšale čiščenje oziroma vzdrževanje:

 

Odstranite nakit pred kopanjem/tuširanjem

 

Pred vsakim kopanjem oziroma tuširanjem ves nakit odstranite. Mila namreč povzročijo da se na nakitu ustvari tanek sloj, ki daje nakitu obrabljen in umazan videz. S preprečevanjem nastajanja tega sloja zmanjšate potrebo po pogostem čiščenju nakita.

 

Uporabljajte polirne krpice

 

Za poliranje nakita uporabljajte le specialne polirne krpice, s katerimi boste dosegli najboljše rezultate. Uporabite lahko tudi krpice za čiščenje očal. Nikoli pa ne uporabljajte raznih brisač, krp ali papirnatih izdelkov, ker le-ti vsebujejo vlaknine, ki na nakitu lahko povzročijo praske.

 

Nakit očistite skrbno in natančno

 

Redno čiščenje lahko nakit ohranja v brezhibnem stanju, vendar pozor. Čistilo vedno kupite le pri specializiranih prodajalcih (zlatarne), domača čistila kot npr. alkohol za čiščenje, razredčila za odstranjevanje laka, itd, nakit lahko dobesedno uničijo, zato ne posegajte po njih.

 

Izogibajte se čiščenju poškodovanega nakita

 

Nikoli ne čistite poškodovanega nakita (počen, lomljen, razbit), ker vsi dodatni nestrokovni posegi poškodbe samo še poslabšajo. Poškodovan nakit nemudoma posredujte strokovnjaku za popravilo.

 

Redno preglejte vaš nakit

 

Z rednim pregledom nakita lahko poškodbe odkrijete pravočasno in s tem preprečite nadaljnje. Tako bo vaš nakit v odlični formi še mnogo let.

KUPUJTE ENOSTAVNO IN HITRO

 

Na spletnem mestu prstanček.si vam nudimo širok izbor plačilnih načinov, s katerimi bo vaš nakup udoben in enostaven.

 

 

1. Plačilo po povzetju 

 

Če izberete plačilo po povzetju, plačate odkupnino kurirju ob dostavi pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ni doma, vam kurir v nabiralniku pusti obvestilo.

 


 

2. Predračun 

 

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, naročilo, na katerem so izpisani vsi podatki za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila. 

 


 

 

3. PayPal     

 

PayPal je najbolj priljubljen in nadvse varen plačilni sistem, ki nastopa kot posrednik med kupcem in prodajalcem. Če še nimate svojega PayPal računa, si ga lahko ustvarite na sledeči povezavi: https://www.paypal.com/si.

 


 

 

Polepšaj si dan z odličnimi modnimi dodatki Prstanček.si.

Zapestnico lahko uporabiš za prav katerokoli priložnost. Opozori nase;P

 

Specifikacije zapestnice:

- Material - Okoljska zlitina

- Kristal - Made with swarovski elements

 

Nakit z oznako MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS je vsak nakit, ki vsebuje avtentične SWAROVSKI ELEMENTS kristale in ga je izdelal pooblaščeni izdelovalec nakita. Naš nakit torej ni narejen ali oblikovan s strani podjetja SWAROVSKI® (podjetje SWAROVSKI® napravi samo najbolj bistven del to je kristal, ki jih v nešteto različnih oblikah podjetje SWAROVSKI® trži pod blagovno znamko SWAROVSKI ELEMENTS. Kovinska osnova pa je produkt nekega proizvajalca nakita, na katerega je pritrjen avtentičen SWAROVSKI ELEMENTS kristal.
Naši proizvajalci nakita so certificirani s strani pooblaščenih predstavnikov podjetja SWAROVSKI®, kar pomeni, da jim je bila dodeljena pravica do uporabe mednarodnega certifikata MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS, s katerim jamčimo pristnost in avtentičnost kristalov Swarovski in ga prilagamo vsakemu kosu nakita s kristali Swarovski.
Osnovni
Barva Srebrna

 

Brezplačna dostava

za naročila nad 50 39 eur.

 

 

Varen nakup

Kupnino lahko plačaš kar kurirju.

 

 

Enostaven nakup

Možen tudi brez registracije.

 

 

Pomoč: 031 519 290

ali info@prstancek.net