Najbolj prodajano
Modni prstan kristal -53%
0,00€

Prstan 35 CZ -52%
24,90€ 11,90€

Prstan 13 CZ -50%
26,90€ 13,45€

Modna verižica kristal -53%

Zasebnost in piškotki

Varovanje osebnih podatkov

Upravitelj spletne trgovine www.prstancek.net se pri svojem poslovanju zavzema za korektno in varno uporabo osebnih podatkov.  Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na spletnem mestu www.prstancek.net ali kako drugače (po telefonu, preko e-pošte, idr.), so strogo zaupni in se obravnajo kot zaupne informacije, zato se brez pravne podlage ne bodo posredovali nepooblaščenim tretjim osebam.

Soglasje za obdelavo in varovanje osebnih podatkov

Uporabnik spletnega mesta www.prstancek.net izrecno soglaša, da se za namen uporabe spletnega mesta in zagotavljanja elektronski storitev, s tem povezanega upravljanja sistema ter obveščanja uporabnika, zbirajo in obdelujejo naslednji osebni podatki uporabnika: osebno ime in naslov uporabnika, elektronski naslov in telefonska številka. Zbirajo se samo podatki potrebni za pravilno izvedbo naših storitev in morebitne dostave izdelkov.

Za potrebe varnosti se izbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino www.prstancek.net .

Za točnost vnešenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri registraciji v spletno trgovino ali oddaji naročila ne odgovarjamo. Veljajo določbe iz splošnih pogojev.

 

Hramba osebnih podatkov

Podatki, ki jih zbira upravitelj spletnega mesta se hranijo ves čas uporabe elektronskih storitev na spletnem mestu www.prstancek.net .

Uporabnik lahko zahteva vpogled v svoje osebne podatke ali podatke o obdelavi njegovih osebnih podatkov s strani pooblaščenih oseb s pisno prošnjo, ki jo naslovi na elektronski naslov info@prstancek.net.

Uporabnik lahko dostopa do svojih podatkov in do podatkov o naročilih ( sklenjenih pogodbah o nakupu na daljavo) tudi s prijavo na spletno stran, v svojem uporabniškem računu.

Omejitve zaradi varstva osebnih podatkov

Zaradi varstva osebnih podatkov se šteje, da identiteta uporabnikov, ki se prijavijo zgolj z uporabo uporabniškega imena in gesla ni ustrezno preverjena.

 

Komuniciranje na daljavo

Upravitelj spletne trgovine www.prstancek.net bo z uporabnikom stopil v stik s sredstvi komuniciranja na daljavo (elektronske novice, akcije, popusti ipd.) le če ta temu ne bo izrecno nasprotoval oziroma.  Pri tem bodo elektronska komercialna sporočila kot taka jasno razpoznavna, pošiljatelj bo jasno razviden, pogoji za sprejem posebnih ponudb bodo nedvoumno označeni, hkrati pa bo jasno predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih upravitelj spletne trgovine www.prstancek.net zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa veljavna zakonodaja oz. v primeru, da je takšno ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

 

Kaj so piškotki?

 

Piškotek, znan tudi kot HTTP piškotek, je delček informacij, ki jih spletne strani shranijo na uporabnikov spletni brskalnik med brskanjem. Ko uporabnik obišče stran naslednjič, spletni brskalnik posreduje ta delček informacij nazaj spletni strani, ki je to informacijo shranila. Uporablja jih že večina sodobnih spletnih strani.

 

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, saj se uporabljajo za različne namene, in bi bila brez njih uporaba spletnih strani zelo okrnjena. Uporabljajo se za prijavljanje v razne spletne strani z uporabniškim imenom in geslom, shranjevanje košarice v spletnih trgovinah, vodenje statistike obiska spletnih strani, itd.

 

Piškotki imajo tudi svojo življensko dobo, ki se razlikuje glede na naloge piškotka. Piškotek se lahko shrani za nekaj minut, ur ali celo za neomejen čas.

 

Zakonsko omejevanje piškotkov je prišlo predvsem zaradi sledenja uporabnikom ter poseganja v njihovo zasebnost brez uporabnikove privolitve. Zato je po novem zakonu potrebno obvestiti uporabnika o piškotkih, ki jih spletna stran uporablja. Več informacij >

 

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

·         Chrome

·         Firefox

·         Internet Explorer 9

·         Internet Explorer 7 ali 8

·         Opera (stran v angleškem jeziku)

·         Safari (stran v angleškem jeziku)

 

Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

 

 

 

Brezplačna dostava

za naročila nad 50 39 eur.

 

 

Varen nakup

Kupnino lahko plačaš kar kurirju.

 

 

Enostaven nakup

Možen tudi brez registracije.

 

 

Pomoč: 031 519 290

ali info@prstancek.net