Najbolj prodajano
Modni prstan kristal -53%
0,00€

Prstan 35 CZ -52%
24,90€ 11,90€

Prstan 13 CZ -50%
26,90€ 13,45€

Modna verižica kristal -53%

Kako opravim nakup?

NAKUPOVANJE PRI NAS JE VARNO IN ENOSTAVNO!

 

 

Izbor artiklov

 

Artikle, ki bi jih želela kupiti, med nakupovanjem shranjuješ v košarico tako, da na artiklu klikneš na gumb ''V košarico''. Ko z nakupovanjem zaključiš, klikni na ikono ''Košarica'' v zgornjem desnem kotu in izberi opcijo "Zaključi nakup". Če želiš korak pregleda košarice preskočiti, izberi opcijo "Na blagajno".

 

Košarica

 

V košarici imaš zbrane vse artikle, ki si jih izbrala med nakupovanjem. Če želiš kakšen artikel odstraniti ali spremeniti njegovo količino, lahko to storiš z vnosom v vnosno polje "Količina" v vrstici artikla. Vsako spremembo količine je potrebno osvežiti.  V kolikor želiš dodati še kakšen artikel, klikni na gumb ''Nadaljuj z nakupovanjem''. Ko izbereš vse želene artikle, v Košarici klikni na gumb ''Na blagajno''.

 

Blagajna

 

Preusmerjeni ste na novo stran, ki je namenjena vnosu osebnih podatkov (ime in priimek, e-pošta, telefon), naslova (naslov, mesto, poštna številka, država), načina dostave ter načina plačila (plačilo po povzetju, predračun, kreditne kartice). Zaradi večje preglednosti in hitrejšega procesiranja, je naša blagajna osnovana tako, da samo v treh korakih opraviš zaključek naročila. S tem ti omogočamo večjo preglednost in hitrejši nakup.

 

Ustvarjanje novega uporabniškega računa ali nakup brez registracije?

 

Za dokončno potrditev nakupa imate na voljo dve opciji:

 

  1. Na začetku malenkost daljša vendar dolgoročno bolj učinkovita rešitev je ustvarjanje novega uporabniškega računa. Prednosti so: možnost koriščenja ugodnosti, ki smo jih pripravili zgolj za naše člane, svoje podatke vpišeš samo enkrat in jih ni potrebno ponovno vpisovati pri vsakem nakupu, omogočen imaš dostop do zgodovine svojih nakupov.
  2. Če želiš nakup opraviti po hitrejšem postopku, postopku brez registracije, vnesi samo najnujnejše podatke, ki se ne shranijo na naš strežnik in jih je zato potrebno pri novem nakupu znova vpisovati.

 

Način plačila

 

Več o načinih plačila lahko prebereš na tej povezavi: KLIK

Če izbereš način plačila "Plačilo po predračunu", se pod nakupovalno košarico pojavijo vsi potrebni podatki in navodila za izpolnitev UPN obrazca. Podatkov ni potrebno prepisovati, ker jih ob potrditvi naročila prejmeš na podan elektronski naslov.

 

Zaključek oziroma potrditev naročila

 

Po vnosu vseh zahtevanih podatkov, lahko pred potrditvijo naročila še zadnjič preveriš pravilne vrednosti dodanih artiklov v prikazani košarici. Če imaš na voljo kodo kupona, le-to vnesi v vnosno polje "Unovči kupon". Naročilu lahko dodaš tudi poljuben komentar, ki ga vneseš v za to namenjeno vnosno polje. Pred zaključkom naročila oz potrditvijo, se moraš strinjati z našimi pogoji poslovanja. Kmalu po potrditvi naročila, boš na podan elektronski naslov prejela sporočilo o uspešno prejetem naročilu z vsemi spremljajočimi podatki.

Pogojih poslovanja lahko prebereš, kakšen je postopek pri morebitnem vračilu blaga, kam se lahko obrneš v primeru zamude pri dostavi in kam v primeru pritožbe.

 

Brezplačna dostava

za naročila nad 50 39 eur.

 

 

Varen nakup

Kupnino lahko plačaš kar kurirju.

 

 

Enostaven nakup

Možen tudi brez registracije.

 

 

Pomoč: 031 519 290

ali info@prstancek.net