Najbolj prodajano
Modni prstan kristal -53%
0,00€

Prstan 51 CZ -50%
29,90€ 14,90€

0,00€

Prstan 35 CZ -52%
24,90€ 11,90€

Zakaj izbrati nas

​ Fantastičen izbor

 

Ponujamo ti široko paleto čudovitega in certificiranega nakita za vsako priložnost. Od romantičnih zaročnih prstanov in ostalega nakita, modnih dodatkov, do nepozabnih daril za najbližje in prijatelje. Prepričani smo, da lahko ugodimo vsem okusom. Tudi tvojemu.

 

 


 

​ Elegantno, kvalitetno, dostopno

 

Naveličana nakita neznanega porekla (t.i. fast fashion nakita)? Oddahni si. Srebrni nakit dobavljamo neposredno od evropskega proizvajalca, ter modni nakit od tujega s preverjenim certifikatom za Swarovski Elements, ki že več kot 40 let uživa sloves kot ponudnik nakita najvišje kakovosti po zelo konkurenčnih cenah. Trudimo se, da njihovo zgodbo o kvaliteti in uspehu pripeljemo tudi do tebe. Prepričaj se sama in preglej našo pestro ponudbo, za katero smo prepričani, da je dostopna vsakomur.

 

 


 

​ 15 dnevna garancija

 

Srebrni nakit v prodajnem programu je visoke kvalitete, zato vsem kupcem nudimo petnajst (15) dnevno garancijo na brezhibnost in kvaliteto izdelave. Ob prejetju paketa nisi zadovoljna z vsebino? Velikost prstana ne ustreza? Je barvni odtenek kamna v ogrlici rahlo drugačen od pričakovanega? Ne obremenjuj se. Splošni garanciji brezplačno dodajamo še garancijo na zadovoljstvo. Vsak izdelek lahko v roku petnajst (15) dni od nakupa brez vseh pojasnil vrneš in povrnemo ti celotno kupnino. Brez vprašanj. 

 

 


 

  Nakupovanje z zaupanjem

 

Varen način spletnega prenašanja podatkov je zelo pomemben za zaupanje kupcev v storitve in prodajo izdelkov na spletnih straneh. Na našem spletnem mestu je razumevanje varnosti in skrbi za kupce na najvišji ravni, zato ti jamčimo, da so vse informacije posredovane na tem spletnem mestu, obravnavane po najvišjih standardih zaščite in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili. Ker cenimo in spoštujemo tvoje osebne podatke in nakupovalne navade, se zavezujemo, da jih nikoli ne posredujemo tretjim osebam.

 

 


 

 Brezplačna dostava

 

Ker ti želimo omogočiti kar se da eleganten, enostaven in udoben nakup, so vsi stroški dostave (poštnina, pakiranje) naše breme pri vsakem nakupu nad 50 eur!

 

 


 

​ Brezplačna darilna embalaža

 

Samoumnevno je, da vsakemu kosu nakita pripada tudi lična embalaža, s katero še bolj poudarimo njegov čar in posebnost dogodka. Vsa darilna embalaža v ponudbi je zate brezplačna in v naše breme po pravilu: (1 kos nakita, 1 darilna škatlica). Na tebi je le, da izbereš najprimernejšo in seveda najlepšo!

 

Brezplačna dostava

za naročila nad 50 39 eur.

 

 

Varen nakup

Kupnino lahko plačaš kar kurirju.

 

 

Enostaven nakup

Možen tudi brez registracije.

 

 

Pomoč: 031 519 290

ali info@prstancek.net